22.11.-25.11.2018

Čertovský pobyt

Hotel Peklo

Aktivní pobyt pro děti i rodiče. Čertovský rej, čertovská stezka, čertovské úkoly, čertovské plavání, čertovské cvičení, čertovské

19.01.-25.01.2019

Plavání - lyžování - pohádka

Hotel Peklo

Ideální místo pro zimní rodinnou dovolenou. Sjezdovka hned vedle hotelu! Ideální místo pro zimní radovánky. V ceně pobytu organizované plav

10.03.-17.03.2019

Pohádkový pobyt s plaváním a lyžováním

Hotel Peklo

Ideální místo pro rodinnou dovolenou. Přivítejme společně jaro na lyžích či v bazénu v JIZERKÁCH... Lyžařská školička pro děti od 3

09.05.-12.05.2019

Pohádkový prodloužený víkend s plaváním

Hotel Peklo - připravujeme

Připravujeme pro Vás aktivní pohádkový prodloužený víkend v Jizerských horách. Program je vhodný pro děti od 6ti měsíců do 12ti let. Pl

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším klientem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Lucie Hořejší, bytem Bělomlýnská 970/2, 196 00 Praha 9 a jsem jednatelem CK Pilné Včelky, organizátor akcí CK Pilné včelky, s.r.o.

Vaše osobní údaje a osobní údaje Vašich dětí, které jsou nutné pro řádný výkon naší činnosti, zpracovávám jako správce, tj. určuji jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle 608 978 503 nebo na e-mailu luca@pilnevcelky.cz.

Prohlašuji

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu;

plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů;

umožním Vám a budu Vás podporovat v uplatňování a plnění Vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování Zpracovávám Vaše osobní údaje, které mi svěříte sami, pouze pro níže uvedené účely

poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaše osobní údaje a osobní údaje Vašich dětí v rozsahu: jméno, příjmení, datum narození a adresa, e-mail a telefon potřebuji nezbytně k plnění smlouvy

vedení účetnictví

Jste-li mými klienty, Vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využívám za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li mým klientem, dělám tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že Vás mé novinky zajímají, a to po dobu 3 let od poslední objednávky.

Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám Vám newslettery jen na základě Vašeho souhlasu, po dobu 3 let od jeho udělení. V obou případech můžete tento souhlas kdykoli odvolat emailovou zprávou, ve které bude žádost o vymazání z naší databáze.

fotografická dokumentace – s Vaším souhlasem zpracováváme fotografie či videozáznamy z našich pobytů. Tyto fotografie neposkytujeme žádným dalším osobám. V některých případech fotografie uložíme pod heslem na server, kde si je každý z klientů může stáhnout a podívat se na ně. Přístup k těmto fotografiím má kromě nás pouze klient, který byl na příslušném pobytu fyzicky účasten.

Pokud si výše uvedené nebudete přát, je třeba nám tuto informaci sdělit při rezervaci či objednání pobytu s námi.

  • Poskytování Vašich údajů dalším osobám (spolupracujícím osobám, zejména pak instruktorům; provozovatelům zařízení v rámci akce – tedy hotelům a dalším ubytovacím zařízením) poskytuji pouze informaci: Vaše příjmení a věk dětí. Žádné další informace neposkytuji.

  • Poskytování Vašich údajů pro zajištění pojištění: Jméno, příjmení, datum narození, adresa trvalého bydliště všech zúčastněných osob

Tyto informace po Vás žádáme pouze v případě, že nás požádáte o pomoc s pojištěním v případě storna zájezdu. Tyto Vaše informace tedy předáváme na základě Vaší žádosti.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo pokud jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

Osobní údaje, které zpracovávám jako správce i jako zpracovatel, mohu zpřístupňovat výhradně spolupracovníkům a zpracovatelům, kteří vykonávají administrativní a technickou podporu při provozu aplikací potřebných k provozu webu a podpůrných aplikací či se podílejí na chodu mého podnikání.

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu Vám mohu nabídnout kvalitnější služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů.

Ujišťuji Vás, že mí spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů.

Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez Vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji Vám však, že v takovém případě při výběru budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Vaše údaje nebudu předávat do třetích zemí. Data zpracovávám výhradně v rámci Evropské unie nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu ck@pilnevcelky.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já Vám doložím ve lhůtě 14 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u Vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat, nebo pokud jste vznesl/a námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že Vám informace pošlu ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasílám jste-li můj klient na základě mého oprávněného zájmu.

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že já i moji spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez Vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018

 

dovolená s dětmi, dovolena s detma, pobyty s dětmi, pobyty s dětma, pobyty pro děti, plavání miminek, relaxační víkendy pro ženy, plavání dětí, pobyty s detmi, pobyty, dovolena, minitabor, minitábor, cestovní kancelář, pilné včelky, pobyty s kojenci, plavani kojencu, lyzarske pobyty pro deti, plavani batolat, cviceni s detmi, cvičení s dětmi, cvičení s kojenci, cvičení s miminky, cvičení s batolátky, cvičení pro ženy s hlídáním, rodinná dovolená, rodiná dovolená, dovolena s miminky, batolátka, plavání ve vaničkách, plavání ve vanach, plavání kojenců, plavani kojenců praha 8, plavani kojencu a batolat praha 8, Plavaní deti praha 8, plavani deti praha